Mesaj privat..

octombrie 13, 2009

Am ramas muta cand am deschis imbox-ul si am citit:

„…Nu că aş fi un propăvăduitor a Dianei Senic, dar cred că poza de profil e absolut fenomenală şi necesită o caracterizare directă prin intermediul scrisului meu. Poate voi suna absolut excentric în unele cazuri şi vei trebui să sari peste rînduri de asha un boooring comentary , eu totush voi accentua unele lucruri cu speranta sa te descoper pe tine prin intermediul inductiei si sa caracterizez într-un fel ego-ul tau, un lucru foarte importatant pentru autocunoasterea pe sine.
Sa incepem cu parul brunet închis cu nuante vadit înclinate spre negru care se desfaşoară vîlvoi peste umerii de o tandrete uluitoare. Modul prin care acele fire de abanos se revarsa in jos ca o cascadă de apă, denotă o fire extrem de pulsionată. Un ocean e părul tău, o luntre salvatoare e sufletul tău, enunţa cindva Emil Cioran despre iubita sa. Mi-am adus aminte fraza, fără a căuta pe google vreun quote despre firele de păr, ci doar din perspectiva unei fete a cărei putere e imensă ca un ocean LIBER ce loveşte cu valurile spumegate în pămîntul oamenilor de rînd şi ÎN ACELAŞI TIMP se lase bătută de o lună romantică şi frumoască care prin maree o cucereşte în fiecare lună din an.
Trecind la ceva mai simplu si mai usor de caracterizat, voi comenta ochii sfredilitori ce ies in evidenta. Simpli şi complecşi in acelasi timp, limpezi si tulburi, profunzi si clari, ingeresti si demonici, o antiteza vadita a spiritului care in evolutia sa nu e in stare sa mentina un echilibru al drumului pe care eroina ar trebui sa-l paseasca. Cu toate ca ochii de culoarea alunului(hazel) exprima o convingere undistructible, ei totushi sunt moi shi firavi, ei parc spun : Totul e pierdut, dar mai ai o shansa!
Zimbetul? Da, nu puteam sa-l uit, parca nu e zimbet, parca nu e incruntare, e un fel de ying shi yang intre hotarire si nesiguranta. Esti hotarita dar nu esti sigura de hotarirea ce ai luat-o, e un fel de ping pong, nu conteaza cine cistiga, conteaza ca am lovit mingea, si nu stau pe loc,.
In totalitate voi zice ca expresia fetei absolut senzationala caracterizeaza o persoana care necesita luade si aclamari dar nu este sigura k asta e normal. Ai fost nascuta, crescuta inconjurata de fanataci(asta nus eu, eu prosta incerk sa raspund la intrebari) care te cred lovely as an angel, sweet, careful and modest in the same time, nush, ash zice k totz te adora dar si te invideaza in acelashi timp. Ash zice kiar k in speranta uitarii trecutului tu incerci sa te razbuni peste present. Credk asta e gata, nu ma considera dibil ori zadrot in romina, ci un simplu supporter in meciul care-l dai cu viata…”

nicoleta Signed

Am sa scriu cum m-a intrebat fratele-geaman odat’

Sa te urasc sau sa te admir?… (nu cu sensul cela mihai)

Dar…De unde stii tu atatea..?

2 răspunsuri to “Mesaj privat..”

  1. dorinu90 Says:

    naizzz .. e talentata persoana in cauza 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: