De ce iubim bărbații?!

ianuarie 4, 2011

Știu prea bine că dacă dai un search pe google găsești zeci de posturi cu această denumire. Am să încerc să descriu, însă, în a mea viziune de ce iubim bărbații.

 

Iubim bărbații pentru siguranța ce o emană, pentru brațele puternice care par a opri orice pericol ce te paște. Îi iubim pentru că oricât de duri și macho nu s-ar da, deseori sunt mai sensibili ca noi. Îi Iubim căci adorăm piepul lor, iubim să adormim pe el și să uităm de tot.Iubim bărbații pentru că ei nu se tem de întuneric și nici de înălțime. Pentru că adoră să ne gătească macar odată în an, chiar dacă tot noi după asta trebuie să spălăm vasele. Iubim bărbații deoarece ei își pot permite să fie dulci și perveși în același timp. Îi iubim căci ei sunt ”the bad guys” și cu toate aceștea niște scumpi. Îi iubim căci ei iubesc copii și să fim serioase, cîte dintre noi nu s-au topit văzându-și ”alesul” jucîndu-se drăgălaș cu un copil?! Iubim bărbații căci ei mereu sunt ”genialii” sau cel puțin așa le place să se creadă și-i mai iubim pt tandrețea lor și emoțiile primei întâlniri mascate într-un pas îndesat și apăsat. Ii adorăm deoarece fără ei nu am crește armate de copilași, fără ei nu am savura diminețile, nu am avea pentru cine să stăm ore în șir în fața oglizii, nu am colora unghiuțe și nu am înmulți fluturi în stomac. Îi iubim căci doar ei sunt în stare să ne amețească mințile și să ne facă să urîm ”berea cu băieții”. Îi iubim căci ne place să strigăm GOOOOL alături de ei și să-i amețim cu istorioarele noastre despre vecina de la 2. Iubim bărbații căci ei sunt tupeiști, iar noi – bine educate de mame: nu avem voie să fim tupeiste (ce prostie!) Iubim bărbații căci suntem în stare să-i calmăm printr-o privire dulce și un: te rog scumpule, arată că ești cel mai dulce băiat din lume și un ;; ) Iubim bărbații căci știu trupul nostru la fel de bine ca al lor.

Căci știu să ne alinte și mai ales… îi iubim căci pt ei nu prezintă o problemă să ne plimbe în brațe 😡

Într-un final… iubim bărbații pentru zeci, sute și mii de lucruri care, defapt,  sunt doar calitățile, manierele, naravurile și minusurile LUI.

 

6 răspunsuri to “De ce iubim bărbații?!”

 1. melicovici Says:

  Fain! Daca as incerca sa spun de ce iubesc femeile nu cred ca as reusi asa descriere ca tine.

 2. Kriogen Says:

  Frumos articol, sincer nu credeam ca o sa citesc vreodata asa un articol….dar uite ca in fiecare zi suntem uimiti de femei. Felicitari, si sper sa aibe tot mai multe femei aceiasi parere despre barbati cum ai tu.
  E drept…fiecare padure are uscaturile sale, dar nu toti suntem asa cum ne cred majoritatea :).

 3. yara Says:

  atat de dulce spus :tender:

  nico e bravo, like always :hug:

 4. *kupidonciq* Says:

  Buna nicoletik vreau si eu sa facem schimb de linkuri..ai un blog) suupeer*** iti dau adress a mea: http://kupidonciq.wordpress.com/

 5. Andy Sid Says:

  ma inclin.

 6. Boanca Lucian Says:

  Foarte frumos …nu ma asteptam ….:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: